Algemene informatie

RT- praktijk LEERWIJZER

LEERWIJZER is een RT-praktijk waar u terecht kunt voor leerbegeleiding BO-VO-MBO-HBO, bijles en leren studeren, NT2(Nederlands als tweede taal), dyslexie-begeleiding, dyscalculie-begeleiding, verbeteren rekenniveau 2F en 3F, groepstrainingen/individuele coaching en schoolcounselling, hoogbegaafdheidbegeleiding en begeleiding beelddenkers.
 

Bij LEERWIJZER staan de behoeften van een kind voorop. We vinden het erg belangrijk om zowel met de cognitieve als innerlijke behoeften van leerlingen rekening te houden. Pas als een kind lekker in zijn vel zit en zich begrepen voelt kan het zich ontwikkelen.


Bij LEERWIJZER kunnen basisschool-leerlingen en VO-leerlingen terecht voor bijles en leerbegeleiding op het gebied van rekenen, talen, spelling, begrijpend lezen, dyslexie en WO-vakken. De leerlingen leren op een gedetailleerde manier inzicht te krijgen in- en het toepassen van-, lees en spellingsregels/ catergorien, grammatica en rekenstrategieen.De leerlingen leren effectiever omgaan met het leren van studiestof.
  

Bij LEERWIJZER kunnen ouders en leerlingen terecht met een hulpvraag over studiehouding, leermotivatie, faalangst,pesten, pubergedrag, sociaal onhandig gedrag en andere aan school gerelateerde hulpvragen.


Bij LEERWIJZER kunnen ouders en leerlingen terecht die te maken hebben of krijgen met een aan autisme aanverwante stoornis als pdd-nos, adhd.
De hulpvraag kan te maken hebben met structuur en duidelijkheid, met leren leren, met leren overzien van activiteiten en schoolwerk en met leren plannen.


Bij LEERWIJZER kunnen leerkrachten terecht met een hulpvraag en voor een gesprek over werkdruk, motivatie, communicatie, samenwerken, omgaan met collega`s, omgaan met ouders en omgaan met leerlingen.


Bij LEERWIJZER kunnen leerlingen terecht voor faalangstbegeleiding, communicatietrainingen, training in omgaan met verschillen binnen een groep. 


Bij LEERWIJZER kunnen leerlingen (11 tot 18jr) middels PAS-COACH getest worden op het gebied van leermotovatie, interesse, persoonlijk en beroepsprofiel. 

Bij LEERWIJZER kunnen kunnen groepen/werkteams terecht voor trainingen in communicatie en trainingen in omgaan met verschillen tussen mensen binnen een klassen of werksituatie.

Bij LEERWIJZER kun je terecht als je behoefte hebt aan individuele coaching of begeleiding om beter met een hulpvraag, werk of leersituatie om te leren gaan.Alle geboden hulp wordt voorafgegaan door een intake-gesprek

RT- praktijk LEERWIJZER
Helga van de Sanden
Nieuwe adres m.i.v 1-07-2012
Oude Doesburgseweg 93
6901HH Zevenaar
Contact
Email: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

tel 06-41301109
RT Praktijk Leerwijzer
Kvk Arnhem 09190126, BTW nr NL032817253B01
Lid landelijke beroepsvereniging van remedial teachers LBRT

lid Algemene Beroepsvereniging van Counsellors ABvC